Τα πέταξε! Γνωστή αθλήτρια γιόρτασε τα γενέθλια της γυμνή στην μπανιέρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τα πέταξε! Γνωστή αθλήτρια γιόρτασε τα γενέθλια της γυμνή στην μπανιέρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τα γενέθλια της γιορτάζει η Φεντερίκα Πελεγκρίνι και βρήκε την ευκαιρία να ξεσαλώσει.

Η Ιταλίδα κολυμβήτρια, που κλείνει τα 30 της χρόνια βρίσκεται στην Γλασκώβη όπου λαμβάνει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου. Η σπουδαία κολυμβήτρια και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 200 μέτρα ελεύθερο γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τους συναθλητές της.

Η Φεντερίκα που ήταν και σημαιοφόρος της ιταλικής αποστολής στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφία όπου είναι γυμνή στην μπανιέρα καλυμμένη με μπαλόνια. «Τα 30 είναι τα νέα 18» ανέφερε η λεζάντα.

 

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE