Ο Τραμπ κήρυξε σε 'κατάσταση μεγάλης καταστροφής' την Καλιφόρνια μετά τις πυρκαγιές

Ο Τραμπ κήρυξε σε 'κατάσταση μεγάλης καταστροφής' την Καλιφόρνια μετά τις πυρκαγιές

O Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, κήρυξε την Κυριακή (5/8) σε "κατάσταση μεγάλης καταστροφής" την Καλιφόρνια και διέταξε να διατεθεί ομοσπονδιακή βοήθεια στις περιοχές που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ "διέταξε την αποστολή ομοσπονδιακής βοήθειας για να συνδράμει τις προσπάθειες αποκατάστασης μετά τις καταστροφές που σημειώθηκαν στις περιοχές οι οποίες επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές και τους ισχυρούς ανέμους από τις 23 Ιουλίου 2018 και μαίνονται". Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους χθες Σάββατο σε δασική πυρκαγιά στη βόρεια Καλιφόρνια, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE