Ο Τραμπ κήρυξε σε 'κατάσταση μεγάλης καταστροφής' την Καλιφόρνια μετά τις πυρκαγιές

Ο Τραμπ κήρυξε σε 'κατάσταση μεγάλης καταστροφής' την Καλιφόρνια μετά τις πυρκαγιές

O Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, κήρυξε την Κυριακή (5/8) σε "κατάσταση μεγάλης καταστροφής" την Καλιφόρνια και διέταξε να διατεθεί ομοσπονδιακή βοήθεια στις περιοχές που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ "διέταξε την αποστολή ομοσπονδιακής βοήθειας για να συνδράμει τις προσπάθειες αποκατάστασης μετά τις καταστροφές που σημειώθηκαν στις περιοχές οι οποίες επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές και τους ισχυρούς ανέμους από τις 23 Ιουλίου 2018 και μαίνονται". Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους χθες Σάββατο σε δασική πυρκαγιά στη βόρεια Καλιφόρνια, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Τη κατηγορηματική του άρνηση στις καταγγελίες περί διαφθοράς επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον φέρει να εμπλέκεται, έμμεσα, σε κύκλωμα «χρημάτων έναντι πρόσβασης», επισημαίνει μεταξύ άλλων δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian.

BEST OF TOTHEMAONLINE