Ινδονησία: Σεισμός 7 Ρίχτερ δίπλα στο Μπαλί -Προειδοποίηση για τσουνάμι - ΧΑΡΤΗΣ

Ινδονησία: Σεισμός 7 Ρίχτερ δίπλα στο Μπαλί -Προειδοποίηση για τσουνάμι - ΧΑΡΤΗΣ

Σεισμός μεγέθους 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στα ανοιχτά των βόρειων ακτών της νήσου Λόμποκ στην Ινδονησία, ανακοίνωσε η Αμερικανική Γεωλογική Υπηρεσία.

Η υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών της Ινδονησίας ανακοίνωσε ότι ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 15 χλμ. και εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι.

Η νήσος Λόμποκ βρίσκεται δίπλα στο πασίγνωστο Μπαλί:

Όπως είναι λογικό, επικράτησε πανικός στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό, ενώ χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να αναρτούν τις πρώτες φωτογραφίες μετά τον ισχυρό σεισμό:

 



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE