ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πολύ έντονη η βροχόπτωση –VIDEO

ΛΕΥΚΩΣΙΑ:  Πολύ έντονη η βροχόπτωση –VIDEO

Βροχές και άνεμοι διαμορφώνουν το σκηνικό του καιρού στην Πρωτεύουσα, την Κυριακή (5/8).

Θυμίζουμε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία Κύπρου, στην οποία ανέφερε ότι η ορατότητα στους αυτοκινητόδρομους Λευκωσίας – Λεμεσού και Λευκωσίας – Λάρνακας και στο ευρύτερο οδικό δίκτυο της περιοχής, είναι επικίνδυνα περιορισμένη, λόγω καταρρακτωδών βροχών, με αποτέλεσμα οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με πολύ χαμηλή ταχύτητα.

Όπως διαπιστώνεται από τα πιο κάτω βίντεο από την περιοχή των Λατσιών, η βροχόπτωση είναι αρκετά έντονη, ενώ υπάρχουν και ισχυροί άνεμοι.

Πάντως, όπως πληροφορούμαστε, σε άλλες πόλεις δεν υπάρχει βροχόπτωση, ενώ υπάρχουν και περιοχές της Λευκωσίας, στις οποίες δεν έχουν ξεσπάσει βροχές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE