Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO
Θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία, η είδηση θανάτου του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου.

Τα δύο γκολ που πέτυχε στο φιλικό του Σαββάτου με την Ξάνθη (συνολικά τρία στα φιλικά της ΑΕΛ) δείχνουν πως βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα του.
Ο Μυτίδης έδειξε στο παρελθόν πως πρόκειται για έναν αξιόλογο επιθετικό όμως τόσο στην ΑΕΚ όσο και στην Ρόντα και την Κέρκυρα δεν του δόθηκε η εμπιστοσύνη που έψαχνε. Πάντα υπήρχαν άλλες επιλογές σε προτεραιότητα με αποτέλεσμα όταν χρειαζόταν τοην… έξτρα ώθηση και βοήθεια από τους εκάστοτε προπονητές του να μην του δίνεται η ευκαιρία.
Τώρα στην ΑΕΛ ελπίζει να βρει αυτή την εμπιστοσύνη και αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και στα επίσημα παιχνίδια θα αποτελέσει σίγουρα σημείο αναφοράς στη λεμεσιανή ομάδα την νέα σεζόν.
Α.Χ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




