Παραμένει 9ος ο Κοντίδης στο Άαρχους

Παραμένει 9ος ο Κοντίδης στο Άαρχους

Με μια δεύτερη και μια έβδομη θέση, διαγράφοντας την όγδοη της πρεμιέρας, ο Παύλος Κοντίδης παραμένει ένατος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας που διεξάγεται στο Άαρχους και μοιράζει τις πρώτες 14 κάρτες πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020. Ο 28χρονος ιστιοπλόος είναι στον κόκκινο προκριματικό στόλο. Έχει 12 βαθμούς ποινής. Προηγείται ο Νεοζηλανδός Meech με 3 βαθμούς ποινής.

Οι 165 ιστιοπλόοι χωρίστηκαν σε τρεις στόλους, ενώ από την έβδομη έως και τη δέκατη ιστιοδρομία θα αγωνιστούν σε άλλες στόλους, βάσει της κατάταξής στους στις πρώτες έξι ιστιοδρομίες. Ο αγώνας ολοκληρώνεται την Παρασκευή, 10 Αυγούστου με την κούρσα μεταλλίων.

Την Κυριακή (05/08) θα γίνουν άλλες δύο ιστιοδρομίες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Δύο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Νίκου Χριστοδουλίδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας, η άποψη των πολιτών για την εικόνα του Προέδρου στο Poll του Themaonline, παρουσιάζει εκπλήξεις και ανατροπές στα μέχρι τώρα δεδομένα.

BEST OF TOTHEMAONLINE