«Φεύγει» από το νησί η Κύπρια παρουσιάστρια – Μεταγραφή στην ελληνική τηλεόραση

«Φεύγει» από το νησί η Κύπρια παρουσιάστρια – Μεταγραφή στην ελληνική τηλεόραση

Δέχθηκε την πρόταση για παρουσίαση εκπομπής στην ελληνική τηλεόραση.

«Ξενιτεύεται» από το νησί το κορίτσι και μετοικεί στην Ελλάδα, όπου αποδέχθηκε πρόταση για παρουσίαση τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο λόγος για την Κάλια Ελευθερίου, πρώην πανελίστρια στις Κωνσταντίνα Ευριπίδου και Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία «φεύγει για τα ξένα».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα «likecomcy», η 31χρονη πανελίστρια, έφυγε από το νησί το Σάββατο 04/08, για να μεταβεί στην Ελλάδα, όπου ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας εκπομπής.

Όπως αναφέρεται η εκπομπή θα γυριστεί πάνω σε ιστιοπλοϊκό και οι διάρκεια των γυρισμάτων της θα είναι για ένα μήνα, όπου η Κάλια μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη και τον Γιάννη Δρυμωνάκο, θα «οργώσουν» τη θάλασσα του Αιγαίου και θα επισκέπτονται γραφικά νησάκια.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE