Συζητoύν Μόντριτς και Ρεάλ για το… διαζύγιο! Σε ποια άλλη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα επιθυμεί να αγωνιστεί

Συζητoύν Μόντριτς και Ρεάλ για το… διαζύγιο! Σε ποια άλλη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα επιθυμεί να αγωνιστεί

Σε συζητήσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης θα προχωρήσει την επόμενη εβδομάδα ο Λούκα Μόντριτς με σκοπό να ζητήσει την αποδέσμευσή του από τον ισπανικό σύλλογο και να υπογράψει με την Ίντερ.

Σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport» αμέσως μετά την επιστροφή του από τις διακοπές του ο Κροάτης θα συναντηθεί με τον Φιορεντίνο Πέρεθ ούτως ώστε να αφεθεί ελεύθερος αφού το συμβόλαιό του διαρκεί μέχρι το 2020.

Επιθυμία του 32χρονου φαίνεται ότι είναι να κοιτάξει για νέες προκλήσεις και να φύγει από την Ρεάλ, για να αγωνιστεί στην Ίντερ.

Η Ίντερ από την πλευρά της διατηρεί κλειστά τα χαρτιά της για την υπόθεση του Κροάτη μέσου. Οι Ιταλοί φαίνεται ότι έχουν στην λίστα της ακόμη ένα όνομα το οποίο δεν έχει αποκαλυφθεί.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE