Παραιτήθηκε ο Έλληνας υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας

Παραιτήθηκε ο Έλληνας υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας

Παραιτήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 03/08 ο Έλληνας υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

 

Η παραίτηση του κ. Τόσκα έγινε δεκτή από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τα καθήκοντά του αναλαμβάνει, μέχρι νεωτέρας, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

Σημειώνεται ότι ο κ. Τόσκας είχε βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής για τους χειρισμούς του στις μεγάλες πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής, ενώ όπως είχε ο ίδιος δηλώσει σε συνέντευξη Τύπου, είχε παραιτηθεί την επόμενη της εθνικής τραγωδίας χωρίς όμως η παραίτησή του να γίνει τότε δεκτή από τον Αλέξη Τσίπρα.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Τον εφιάλτη που βίωνε καθημερινά ο στρατιώτης Θανάσης Νικολάου στον λόχο που υπηρετούσε στα Πολεμίδια, σκιαγραφεί το πόρισμα των ποινικών ανακριτών Παππά – Αθανασίου, μέρος του οποίου φέρνει στο φως η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE