ΠΑΦΟΣ: Στο κελί γιατί «χίμηξε» σε αστυνομικό – Φώναζε έξω από ξενοδοχείο

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί γιατί «χίμηξε» σε αστυνομικό – Φώναζε έξω από ξενοδοχείο

ύλληψη 19χρονου για επίθεση εναντίον αστυνομικού.

υνελήφθη την Παρασκευή 03/08 για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 19χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης ανησυχίας, επίθεσης εναντίον αστυνομικού και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 19χρονος στις 03:00 περίπου ενώ βρισκόταν έξω από ξενοδοχειακό κατάλυμα άρχιζε να προκαλεί ανησυχία, ξυπνώντας τους ένοικους του καταλύματος.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στη σκηνή ωστόσο νεαρός προέβαλε αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη του και επιτέθηκε εναντίον αστυνομικού.

Ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας διερευνά την υπόθεση.

*Φωτογραφία Αρχείου

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE