ΠΑΙΔΕΙΑ: Τα επόμενα βήματα των εκπαιδευτικών οργανώσεων

ΠΑΙΔΕΙΑ: Τα επόμενα βήματα των εκπαιδευτικών οργανώσεων

Άρχισε το μεσημέρι της Παρασκευής (3/8) είναι κοινή συνεδρία των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ, αφότου ολοκληρώθηκαν οι ξεχωριστές συνεδρίες των συλλογικών τους οργάνων.

Στο μεταξύ, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, αναμένεται οι τρεις οργανώσεις να δώσουν ξεχωριστά τις προτάσεις τους στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Αρχή έκανε στις 09:00 η ΟΛΤΕΚ με συνεδρία του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, ακολούθησε στις 09:30 η ΟΕΛΜΕΚ και στις 10:00 η ΠΟΕΔ με τις συνεδρίες των δικών τους ΔΣ.

Την Παρασκευή, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις αναμενόταν να θέσουν ενώπιον των συλλογικών τους σωμάτων τα στοιχεία που τους δόθηκαν κατά τις συναντήσεις στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού για να διαμορφώσουν τις τελικές εισηγήσεις τους, τις οποίες θα αποστείλουν, ακολούθως, στις αντίστοιχες αρμόδιες Διευθύνσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE