ΛΑΡΝΑΚΑ: Θεία δίκη – Έκλεψε αυτοκίνητο και αυτό τον… τιμώρησε

ΛΑΡΝΑΚΑ: Θεία δίκη – Έκλεψε αυτοκίνητο και αυτό τον… τιμώρησε

Μυστήριο με αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο στον παλιό δρόμο Σκαρίνου – Κοφίνου.

Μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα (ξημερώματα Παρασκευής 03/08) ειδοποιήθηκε ο αστυνομικός σταθμός Κοφίνου ότι υπάρχει τροχαίο ατύχημα στον προαναφερθέντα δρόμο.

Όταν μετέβησαν στο σημείο μέλη της αστυνομικής δύναμης διαπίστωσαν ότι όντως στο δρόμο υπήρχε ανατραπέν αυτοκίνητο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ο οδηγός του οχήματος στο σημείο.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις των μελών της αστυνομικής δύναμης, φάνηκε πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αυτό κινήθηκε πιο αριστερά κι εν συνεχεία κτύπησε σε ανάχωμα και δένδρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος κλήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Κοφίνου για κατάθεση, ωστόσο, δήλωσε πλήρη άγνοια για το περιστατικό.

Ανέφερε ότι το όχημα ήταν σταθμευμένο σε μάντρα ζώων στον Άγιο Θεόδωρο και πως είχε δηλωθεί από τον ίδιο ως ακινητοποιημένο.

Εξήγησε ότι τα κλειδιά βρίσκονταν στην μίζα και ότι το αυτοκίνητο ήταν ξεκλείδωτο και κατά συνέπεια δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να το πήρε.

Το σίγουρο είναι ότι εκείνος που έκλεψε το αυτοκίνητο, τιμωρήθηκε για την πράξη του...

*Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE