Η φωτογραφία της Ελευθερίας Ελευθερίου που μας προβλημάτισε

Η φωτογραφία της Ελευθερίας Ελευθερίου που μας προβλημάτισε

Τι συμβαίνει με την Ελευθερία Ελευθερίου; Το post της τραγουδίστριας δημιούργησε ερωτηματικά.

Η Ελευθερία Ελευθερίου ανέβασε στα stories της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα μικρό βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να κάνει μια γκριμάτσα και να έχει χρησιμοποιήσει ένα emoji με άρρωστη φατσούλα, αλλά και ενέσεις.

Η τραγουδίστρια δεν εξήγησε τι ακριβώς σημαίνει το story της αυτό, αλλά στα επόμενα που ανέβασε έδειχνε χαρούμενη και έπαιζε με το σκυλάκι της.

Δείτε λίγο πιο κάτω στην φωτογραφία που ακολουθεί το ποστάρισμα που έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE