ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλείνει η λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλείνει η λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 5/8/2018, μεταξύ των ωρών 04:00 - 10:00 το πρωί, στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία θα εγκατασταθεί γερανός σε όλο το πλάτος της λωρίδας κυκλοφορίας προς τα Φώτα Γαβριηλίδη.

Κατά τη διάρκεια που θα είναι εγκατεστημένος ο γερανός θα είναι κλειστό το τμήμα της λεωφόρου από τη συμβολή της με την οδό Αυλώνος μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γερασίμου Μαρκορά και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου των παρακείμενων αυτών οδών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος συνεχίζει την ανοδική της πορεία» - Αναβάθμιση της προοπτικής από τη DBRS

ΠτΔ: «Η Κύπρος συνεχίζει την ανοδική της πορεία» - Αναβάθμιση της προοπτικής από τη DBRS

Σε θετική από σταθερή αναθεώρησε την προοπτική της Κυπριακής Δημοκρατίας ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Morningstar DBRS, διατηρώντας παράλληλα την πιστοληπτική αξιολόγηση της χώρας στη βαθμίδα «A».

BEST OF TOTHEMAONLINE