«Χλωμό» να τον ΣΤΗΡΙΞΕΙ ξανά ο Πρόδρομος…

«Χλωμό» να τον ΣΤΗΡΙΞΕΙ ξανά ο Πρόδρομος…

Όπως τα βλέπουμε τα πράγματα, δύσκολα θα επιβιώσει ο Μπρούνο Μπαλταζάρ. Η χθεσινή ήττα στην Εσθονία, μπορεί να μην είχε κόστος, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι… κάπου το έχασε το παιχνίδι ο Πορτογάλος τεχνικός. 

Είναι έντονη πίεση προς τη διοίκηση να τον «καθαρίσει». Ο Πρόδρομος Πετρίδης τον είχε στηρίξει μετά τον επώδυνο αποκλεισμό από την Σούντοβα (που είχε τεράστιο οικονομικό κόστος για την ομάδα), αλλά αυτή τη φορά εκτιμούμε ότι θα τον καλέσει να του… παραδώσει το απολυτήριο. 

Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, από τότε που είναι τεχνικό αφεντικό στον Αρχάγγελο, αν εξαιρεθεί το παιχνίδι που έκρινε τον τίτλο με τον Απόλλωνα, γενικά δεν έπεισε τον κόσμο ότι μπορεί να διαχειριστεί ικανοποιητικά το «καράβι» της ομάδας.

Το μοναδικό σημείο που ίσως δημιουργεί επιφυλάξεις στον Πετρίδη να αποδεσμεύσει τον Πορτογάλο, είναι ότι σε έξι μέρες η ομάδα θα δώσει τον πρώτο αγώνα με την Χάποελ Μπεερ Σεβά. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE