Θα ήταν αλλιώς στην Αθήνα…

Θα ήταν αλλιώς στην Αθήνα…

Όταν έβαλε γκολ ο Ατρόμητος στο 80′ με τον Μανούσο, μερικοί Απολλωνίστες ίσως να μπήκαν στη διαδικασία να ψάχνουν αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα. 

Όμως η ομάδα του Περιστερίου, δέχθηκε τη «μαχαιριά» από τους Λευκορώσους της Μπρεστ στο 95′, με αποτέλεσμα το εισιτήριο πρόκρισης να κάνει φτερά.  

Αν ο Ατρόμητος ήταν στο δρόμο του Απόλλωνα, εννοείται ότι θα πήγαιναν κάμποσοι οπαδοί της ομάδας στο Περιστέρι. Θα πήγαιναν από μόνοι τους στην Ελληνική πρωτεύουσα. 

Ελκυστικός προορισμός είναι και η Λευκορωσία, αλλά είναι μεγαλύτερο το κόστος, σε σχέση με την Ελλάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.