Θα ήταν αλλιώς στην Αθήνα…

Θα ήταν αλλιώς στην Αθήνα…

Όταν έβαλε γκολ ο Ατρόμητος στο 80′ με τον Μανούσο, μερικοί Απολλωνίστες ίσως να μπήκαν στη διαδικασία να ψάχνουν αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα. 

Όμως η ομάδα του Περιστερίου, δέχθηκε τη «μαχαιριά» από τους Λευκορώσους της Μπρεστ στο 95′, με αποτέλεσμα το εισιτήριο πρόκρισης να κάνει φτερά.  

Αν ο Ατρόμητος ήταν στο δρόμο του Απόλλωνα, εννοείται ότι θα πήγαιναν κάμποσοι οπαδοί της ομάδας στο Περιστέρι. Θα πήγαιναν από μόνοι τους στην Ελληνική πρωτεύουσα. 

Ελκυστικός προορισμός είναι και η Λευκορωσία, αλλά είναι μεγαλύτερο το κόστος, σε σχέση με την Ελλάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE