ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη ο σπαθοφόρος - Τραυμάτισε 32χρονο και καταζητείτο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη ο σπαθοφόρος - Τραυμάτισε 32χρονο και καταζητείτο

Στη σύλληψη 26χρονου προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (3/8) η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, τραυματισμού, μαχαιροφορίας και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου.

Ο 26χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος κράτησης, το οποίο εκδόθηκε στη βάση μαρτυρίας, που εξασφαλίστηκε εναντίον του σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το βράδυ της 24ης Ιουλίου 2018, ο 26χρονος φέρεται να επιτέθηκε και να τραυμάτισε με σπαθί, 32χρονο, σε περιοχή της Λάρνακας. 

Ο 32χρονος εντοπίστηκε, λίγο αργότερα στη σκηνή, από μέλη της Αστυνομίας. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και ακολούθως σε ιδιωτική κλινική, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και δύο μέρες αργότερα απολύθηκε. 

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE