ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Έρευνες σε 'εγκεφάλους' της μάστιγας - Ύποπτοι για διακίνηση αερίου γέλιου

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Έρευνες σε 'εγκεφάλους' της μάστιγας - Ύποπτοι για διακίνηση αερίου γέλιου

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε την Πέμπτη (2/8) η Αστυνομία, μετά από ισάριθμες έρευνες σε υποστατικά στην επαρχία Αμμοχώστου, σε σχέση με υποθέσεις πώλησης αερίου γέλιου.

Η πρώτη έρευνα διενεργήθηκε σε υποστατικό με υπεύθυνη 31χρονη κάτοικο επαρχίας Αμμοχώστου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 838 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 345 μπαλόνια, 427 χρησιμοποιημένες αμπούλες, τρία κάνιστρα και το χρηματικό ποσό των €184,50.

Η 31χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Την ίδια ώρα, μέλη της Αστυνομίας, διενήργησαν έρευνα σε περίπτερο, ιδιοκτησία 34χρονου.

Από την έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ένα κάνιστρο, 199 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 200 μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των €103,95.

Ο 34χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνά τις δύο υποθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν, ως αποτέλεσμα σχετικής πρωτοβουλίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, αμέσως μετά τα αποτελέσματα της διαδικασίας ψηφοφορίας στις κατεχόμενες περιοχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE