ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ζοάο Πέδρο: Τι είπε για Ντιναμό Μπρεστ και τον ΣΤΟΧΟ του Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ζοάο Πέδρο: Τι είπε για Ντιναμό Μπρεστ και τον ΣΤΟΧΟ του Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις παραχώρησε με το πέρας του νικηφόρου αγώνα του ΓΣΠ επί της Ζελέζνιτσαρ ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Ζοάο Πέδρο.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω κάναμε μια καλή εμφάνιση. Χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα μόνο για λίγο όταν δέχθηκε το γκολ όμως στο δεύτερο ημιχρονο κάναμε ότι έπρεπε και νικήσαμε».

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει πως ο Απόλλωνας μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο είπε «Ναι μπορούμε . Ήρθαν καινούργιοι παικτες και χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Πιστεύω στο μέλλον θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Για τα παιχνίδια με την Ντιναμό Μπρεστ σχολίασε «Ναι πρέπει να σκοράρουμε στο πρώτο ματς στην έδρα μας και να παίξουμε καλά. Θα ξεκούραστουμε και θα δούμε και αυτό το παιχνίδι σοβαρά».

Για την προσπάθεια του να σκοράρει με απευθείας φάουλ παρατήρησε «Πάντα προσπαθώ να σκοράρω. Ας ελπίσουμε την επόμενη φορά να τα καταφέρω».

Για το που μπορεί να φτάσει ο Απόλλωνας «Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Τώρα είναι η Ντιναμό Μπρεστ και είναι ένας δύσκολος αγώνας. Στο μυαλό μας ξέρουμε ότι πρέπει να κάμουμε ότι και πέρσι οπότε σκεφτούμαστε πως θα το πετύχουμε».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE