ΚΥΠΡΟΣ: Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο Κουρτελλάρης – Αναλαμβάνουν τα έξοδα της κηδείας του

ΚΥΠΡΟΣ: Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο Κουρτελλάρης – Αναλαμβάνουν τα έξοδα της κηδείας του

Αποφάσεις ΕΚΑ για τον θάνατο του Χρίστου Κουρτελλάρη.

Σύσσωμη η ηγεσία και τα στελέχη της Ένωσης Αγροτών Κύπρου (ΕΚΑ), της οποίας Γενικός Γραμματέας διετέλεσε ο Χρίστος Κουρτελλάρης, θα παραστούν στην κηδεία του και θα συμμετάσχουν στην Τιμητική Φρουρά.

Ανακοίνωση της ΕΚΑ αναφέρει ότι τα έξοδα της κηδείας θα αναλάβουν από κοινού το ΑΚΕΛ και η Ένωση.

Σε έκτακτη συνάντηση της ΚΓ της οργάνωσης την Πέμπτη 02/08, αποφασίστηκε όπως η ΕΚΑ τηρήσει μονόλεπτη σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος, ο οποίος ήταν ένας ένας από τους ιδρυτές της ΕΑΚ - ΕΚΑ το 1946 και βουλευτής του ΑΚΕΛ, να μεταβεί η ηγεσία της οργάνωσης στην οικία του εκλιπόντος και να αναρτηθεί η φωτογραφία του στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΚΑ.

Η ΕΚΑ καλεί όσους εκτιμούν το έργο και την προσφορά του εκλιπόντος όπως παραστούν στην κηδεία που τελείται την Παρασκευή 03/08 στις ώρα 4:30 μ.μ. στην Εκκλησία Αγίου Γεωργίου στον Άγιο Δομέτιο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα συγχαρητήρια σε Βέμπερ για την επανεκλογή του και οι θερμές ευχαριστίες προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

ΠτΔ: Τα συγχαρητήρια σε Βέμπερ για την επανεκλογή του και οι θερμές ευχαριστίες προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Η εξεύρεση απαντήσεων στις ευρωπαϊκές προκλήσεις και η διάνοιξη νέων δρόμων για μια ισχυρότερη, πιο ενωμένη ΕΕ θα είναι το πνεύμα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, το πρώτο εξάμηνο του 2026, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας παράλληλα θερμές ευχαριστίες προς το ΕΛΚ και εκπροσώπους των ευρωπαϊκών θεσμών για τη διαχρονική στήριξη τους στις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE