Eκδήλωσης Στήριξης Πυρόπληκτων Ελλάδας με την Μελίνα Μεταξά (Survivor 2018)

Eκδήλωσης Στήριξης Πυρόπληκτων Ελλάδας με την Μελίνα Μεταξά (Survivor 2018)

Αγαπημένοι μου φίλοι, σας προσκαλώ στη Εκδήλωση Στήριξης Πυροπληκτών Ελλάδας. Με αυτή την εκδήλωση θα ήθελα να βοηθήσουμε όλοι μαζί, να προσφέρουμε για να απαλύνουμε τις πληγές αυτής της καταστροφής. Μαζί μας θα είναι ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός για συλλογή εισφορών.

 


Τα καθαρά έσοδα από της πωλήσεις αυτής της εκδήλωσης, καθώς και όλες οι εισφορές θα δοθούν στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό για να σταλούν στους πυρόπληκτους των περιοχών της Ελλάδας. Ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός επίσης κατά την διάρκεια αυτών των εκδηλώσεων, θα πουλάει τσάντες αξίας €5 η κάθε μια ώστε να μαζευτούν περισσότερες εισφορές για αυτό τον σκοπό.
Οι εκδηλώσεις αυτές θα λάβουν μέρος:


Σάββατο 04/08 ΛΕΜΕΣΟΣ 12-5ΜΜ
Oceania Beach Bar Ladies Mile

Κυριακή 05/08 ΛΑΡΝΑΚΑ 12-5ΜΜ
Ammos Beach Bar Mackenzie

Σάββατο 11/08 ΛΕΥΚΩΣΙΑ 12-5ΜΜ
The MALL of Cyprus

Η βοήθεια του καθενός είναι σημαντική για αυτό σας περιμένουμε εκεί.

Μελίνα Μεταξά (Survivor 2018 final)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.