TΡΟΧΑΙΟ-ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Θα παντρευόταν σε ένα μήνα ο 27χρονος- Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Λευκωσία

TΡΟΧΑΙΟ-ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Θα παντρευόταν σε ένα μήνα ο 27χρονος- Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Λευκωσία

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο 27χρονος που το μεσημέρι της Τετάρτης 1/8 τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Παραλίμνι.

Ο νεαρός μοτοσικλετιστής σύμφωνα με την Αστυνομία φαίνεται να είχε αναπτύξει ταχύτητα με αποτέλεσμα να χτυπήσει βίαια σε πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα η μηχανή στην οποία επέβαινε να ανατραπεί και ο ίδιος να τραυματιστεί κρίσιμα.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς φέρει υποσκληρίδιο αιμάτωμα εγκεφάλου, κάταγμα αριστερού πλευρού, αιμοθώρακα, κάταγμα θωρακικής και οσφυϊκής μοίρας καθώς και κάταγμα αυχένα.

Ο 27χρονος ο οποίος κατάγεται από τη Λεμεσό αλλά διαμένει στο Παραλίμνι, είχε προγραμματίσει το γάμο του για τον επόμενο μήνα. (Αρχές Σεπτεμβρίου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.