Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε
Αδικήματα απόπειρας φόνου και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, διερευνά η Αστυνομία εναντίον 37χρονου στη Λεμεσό.
Σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. Ερχιουρμάν είπε ότι «κατά τη συνάντηση συζητήσαμε δύο θέματα, τις εξελίξεις μετά και την επίσκεψη της Λουτ στην Κύπρο αλλά και τις εξελίξεις στην οικονομία».
Αναφερόμενος στο θέμα της οικονομίας είπε ότι έχει αιτηθεί για ραντεβού με Τούρκους αξιωματούχους για να συζητήσει το θέμα και τα κοινά βήματα για αντιμετώπιση της κατάστασης που δημιουργήθηκε λόγω της πτώσης της συναλλαγματικής αξίας της τουρκικής λίρας.
ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ-ΛΟΥΤ: 'Στύλλωσαν τα μάθκια τους' στο Συμβούλιο Αρχηγών -Όλο το παρασκήνιο
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις