Οι κρατούμενοι των Κεντρικών Φυλακών προσφέρουν χρήματα στους πυρόπληκτους της Αττικής

Οι κρατούμενοι των Κεντρικών Φυλακών προσφέρουν χρήματα στους πυρόπληκτους της Αττικής

Επιταγή με το ποσό των €2014 με σκοπό να βοηθηθούν τα παιδιά στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής, παρέδωσε εκ μέρους 146 κρατουμένων στον Επίτροπο Εθελοντισμού Γιάννη Γιαννάκη, η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους.

Το ποσό, όπως ανέφερε η κ. Αριστοτέλους, συγκεντρώθηκε από συνεισφορές κρατουμένων, είτε από τα ημερομίσθιά τους για το μήνα Ιούλιο, είτε από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Η Διευθύντρια συνεχάρη τους κρατούμενους για τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη που έχουν επιδείξει.

Ο Επίτροπος Εθελοντισμού, παραλαμβάνοντας την επιταγή, έκανε λόγο για συγκινητική χειρονομία εκ μέρους των κρατουμένων, αφού πολλοί, όπως ανέφερε, έχουν δώσει και από το υστέρημά τους.

«Αυτό δείχνει την ευαισθησία και το ήθος απέναντι στον ανθρωπισμό γενικότερο και των κρατουμένων, αλλά αυτό είναι και η καλή δουλειά που γίνεται εντός των φυλακών για τη δημιουργία αυτού του κλίματος, ώστε ο κάθε κρατούμενος να νιώθει άνθρωπος σε αυτό το περιβάλλον», σημείωσε.

Ο Επίτροπος εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά του για αυτή την ανθρωπιστική πράξη που θα συμβάλει ώστε να δοθεί ποιότητα ζωής στα παιδιά των πυρόπληκτων περιοχών που αυτή τη στιγμή δεν έχουν τίποτα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE