Σε κατάσταση σοκ οι διασώστες που βρήκαν τους 26 νεκρούς στο Μάτι - VIDEO

Σε κατάσταση σοκ οι διασώστες που βρήκαν τους 26 νεκρούς στο Μάτι - VIDEO

Ούτε οι έμπειροι και εκπαιδευμένοι διασώστες του Ερυθρού Σταυρού δεν άντεξαν στη θέα των 26 καμένων σορών που βρέθηκαν αγκαλιασμένες στο οικόπεδο της φρίκης μετά τη δολοφονική φωτιά στο Μάτι.

Όπως είπε ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στον ΑΝΤ1, οι άνθρωποι που βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο αυτό θέαμα βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και δέχονται ψυχολογική υποστήριξη για να ξεπεράσουν τη φρίκη που αντίκρισαν.

«Παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι εκπαιδευμένοι, δεν άντεξαν στη θέα των καμένων σορών στο συγκεκριμένο οικόπεδο στο Μάτι. Την επόμενη μέρα ο αρχηγός τους με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν είναι σε θέση να συνεχίσουν. Του είπα να τους πάρει και να φύγουν και από εκείνη τη μέρα δέχονται ψυχολογική υποστήριξη για να ξεπεράσουν το σοκ», είπε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE