ΛΑΡΝΑΚΑ: Αδέλφια έφερναν πλαστά χαρτονομίσματα από το εξωτερικό

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αδέλφια έφερναν πλαστά χαρτονομίσματα από το εξωτερικό

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας διενήργησαν το βράδυ της Τετάρτης (1/8) έρευνα στην οικία δύο προσώπων ηλικίας 23 και 28 χρόνων, στη βάση πληροφορίας που λήφθηκε από την Europol, σε σχέση με ποινική υπόθεση η οποία διερευνάται από τις Αυστριακές Αρχές.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις, ο 23χρονος φέρεται να παράγγειλε από πρόσωπο το οποίο ήδη τελεί υπό κράτηση στην Αυστρία, 25 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των €10 και 15 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των €50.

Το εν λόγω πακέτο, φέρεται να παραλήφθηκε στις 19 Ιουνίου, 2018 από το ταχυδρομείο Λάρνακας, από τον 28χρονο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία των πιο πάνω, εντοπίστηκαν 8 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των €50 και 9 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των €10.

Οι δύο συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.