Γιατί… κερκίδα – Τι του συμβαίνει (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Γιατί… κερκίδα – Τι του συμβαίνει (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν αγωνίστηκε στο σημερινό φιλικό παιχνίδι της Ανόρθωσης απέναντι στον Ερμή ο Πράνιτς.  Ο Κροάτης άσος της «Κυρίας» ήταν εκτός αποστολής.

Μάλιστα δε, παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι από την κερκίδα του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε, ο Πράνιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα κάτω χαμηλά στο ένα πόδι, αλλά δεν είναι κάτι το τόσο πολύ ανησυχητικό και σύντομα θα επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας.

Απλά θεωρήθηκε σωστό να μην αγωνιστεί σήμερα, για να μπορέσουν να ξεπεραστούν το συντομότερο οι ενοχλήσεις που νιώθει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE