ΚΥΠΡΟΣ: Μάστιγα κατάντησε η κομπίνα οδηγών για αποφυγή προστίμων

ΚΥΠΡΟΣ: Μάστιγα κατάντησε η κομπίνα οδηγών για αποφυγή προστίμων

Για… μάστιγα κάνουν λόγο τις τελευταίες ημέρες άνθρωποι που έχουν επαφή με τους κυπριακούς δρόμους, αναφερόμενοι σε συγκεκριμένη κομπίνα Ελληνοκύπριων οδηγών.

 

Έχει παρατηρηθεί ότι πολλοί οδηγοί το τελευταίο διάστημα έχουν καταγγείλει κλοπή των πινακίδων με τους αριθμούς εγγραφής των οχημάτων τους.

«Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουν ελέγχους ή ακόμα και καταγγελίες από την Αστυνομία» ανέφερε στο ThemaOnline αρμόδιο άτομο, το οποίο εξέφρασε απαρέσκεια για το εν λόγω φαινόμενο.

«Υπάρχουν άτομα που δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα αστυνομικού και όταν αυτός τους κατήγγειλε βασιζόμενος στους αριθμούς εγγραφής του οχήματός τους, επικαλέστηκαν την καταγγελία τους στην Αστυνομία. Υπό αυτά τα δεδομένα δεν θα μπορεί να σταθεί υπόθεση εναντίον τους. Ασφαλώς οι καταγγελίες δεν μπορεί να είναι όλες αληθείς. Το φαινόμενο τείνει να εξελιχθεί σε μάστιγα» πρόσθεσε το ίδιο πρόσωπο μιλώντας στην ιστοσελίδα μας.

Σύμφωνα πάντα με την πηγή μας, το εν λόγω φαινόμενο είναι πιο έντονο στην επαρχία Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.