Λογικό να δώσουν ΠΙΣΤΩΣΗ στον Αλμπίν…

Λογικό να δώσουν ΠΙΣΤΩΣΗ στον Αλμπίν…

Η ιστοσελίδα μας είχε δημοσιεύσει την Κυριακή, σχετικές πληροφορίες (ΕΔΩ), ότι υπήρξε προβληματισμός για την εικόνα του Αλμπίν στη διάρκεια της προετοιμασίας στην Πολωνία. 

Τα τελευταία 1-2 εικοσιτετράωρα βγαίνει από τα ενδότερα της ομάδας, ότι θα του δώσουν πίστωση χρόνου στον Ουρουγουανό επιτελικού χαφ, ελπίζοντας ότι θα προσαρμοστεί και θα ξεκινήσει να παίζει τη μπάλα που ξέρει. 

Είναι απόλυτα λογικό, να μην βιαστούν να σκαρτάρουν τον παίχτη. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα, όπου μερικές ομάδες βιάστηκαν να διώξουν παίχτες και μετά πήγαν αλλού κι έκαναν παπάδες! 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE