Ο τριπλός φόνος της Λεμεσού που συγκλόνισε το Παγκύπριο

Ο τριπλός φόνος της Λεμεσού που συγκλόνισε το Παγκύπριο

10 Ιουλίου 1987. Ο 45χρονος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Continental στη Λεμεσό φεύγει από το σπίτι του μαζί με τους δύο ανήλικους γιους του, Χριστάκη και Μιχάλη, 13 και 11 ετών αντίστοιχα.

Στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, η σύζυγος και μητέρα μαζί με τον μικρότερο γιο τους, αποχαιρετά την οικογένειά της.

Δεν ήξερε πως αυτή θα ήταν η τελευταία φορά. Λίγη ώρα μετά και ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει, μία βόμβα υψηλής ισχύος που είχε τοποθετηθεί από κάτω, εξερράγη. Και οι τρεις, πατέρας και γιοι, βρήκαν φρικτό θάνατο.

Διαβάστε την ιστορία στον Κυπριακό Χρονογράφο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE