ΛΕΜΕΣΟΣ: 23χρονος 'κάηκε' από έρευνα - Στο κελί για οπλοφορία και εκκρεμούσα υπόθεση

ΛΕΜΕΣΟΣ: 23χρονος 'κάηκε' από έρευνα - Στο κελί για οπλοφορία και εκκρεμούσα υπόθεση

Μεταξύ των ωρών 10:20–11:45 το πρωί της Τρίτης (31/7), μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, διενήργησαν έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία 23χρονου, στη Λεμεσό. 

Ο 23χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα που εκκρεμούσε εναντίον του για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής που διαπράχθηκε τον Ιούνιο, 2018. 

Επίσης, κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε ένα ΔΟΚΟ, το οποίο μετατράπηκε σε κοντόκαννο και ένα Φλομπέρ. Παράλληλα, στην αυλή της οικίας εντοπίστηκε ένα φυτό κάνναβης ύψους 40 εκατοστών, καθώς επίσης και διάφορα εργαλεία. 

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι το ΔΟΚΟ αποτελεί προϊόν κλοπής από αυτοκίνητο, που καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού στις 13 Φεβρουαρίου, 2016. 

Ο 23χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE