«Το Άλμα υπό πίεση»: Πίσω από τη ρωγμή, οι υπολογισμοί και οι επιθέσεις- «Σαφάρι» εντυπώσεων από κόμματα
Η πολιτική σκηνή της Κύπρου παρακολουθεί με ένταση την υπόθεση που συγκλονίζει το νεοσύστατο πολιτικό κίνημα «Άλμα» του Οδυσσέα Μιχαηλίδη.
Η ώρα 00:26 της Τετάρτης (1/8) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε πρόχειρο υποστατικό σε περιβόλι παρά το χωριό Αρεδιού.
Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01:28.
Το πρόχειρο υποστατικό με το περιεχόμενο του το οποίο περιείχε εργαλεία και άλλο εξοπλισμό έπαθαν εκτεταμένες ζημιές.
Επίσης δεύτερο παράπηγμα το οποίο βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το πρώτο κατασβέστηκε στο αρχικό στάδιο πριν επεκταθεί η πυρκαγιά.
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από εμπρησμό.
Τα ακριβή αίτια θα διερευνηθούν σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία.
Πιο κάτω βίντεο που εξασφάλισε το ThemaOnline, από την προσπάθεια των πυροσβεστών για περιορισμό και κατάσβεση της φωτιάς:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις