«ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ» και δεύτερη ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΒΟΜΒΑ μετά τον Μότα;

«ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ» και δεύτερη ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΒΟΜΒΑ μετά τον Μότα;

Η αλήθεια είναι πως μια μεταγραφή του μεγέθους του Μάρκο Μότα στα Κυπριακά γήπεδα είναι από αυτές που λέμε…πως κάνουν θόρυβο (τουλάχιστον στο όνομα).

Θυμίζουμε πως η Ομόνοια έχει το δικαίωμα ακόμα μιας μεταγραφής και δεν είναι καθόλου απίθανο αν ο τεχνικός διευθυντής Άνχελ Γκόμεθ βρει κάτι καλό να προσπαθήσει να το φέρει στους πράσινους.

Λίγες πιθανότητες, αλλά υπαρκτές, είναι να »πυροδοτηθεί» και δεύτερη μεταγραφική βόμβα μετά από αυτή του Μότα. Δύσκολο όμως και λόγω οικονομικού.

Ίδωμεν, καθώς μόνο ο χρόνος θα δείξει πως θα κινηθεί ο Γκόμεθ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.