Βαρύ το πένθος για τον Κώστα Σχοινιού - 'Έσβησε' μέσα σε έναν μήνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βαρύ το πένθος για τον Κώστα Σχοινιού - 'Έσβησε' μέσα σε έναν μήνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύσκολες ώρες περνά ο Κώστας Σχοινιού, ο οποίος έχασε το αγαπημένο του πρόσωπο.

Την Τρίτη (31/7) ο Κώστας Σχοινιού δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια πολύ δυσάρεστη είδηση. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός με ένα post κοινοποίησε τον θάνατο του αδελφού του: 'Καλό ταξίδι #ΑΔΕΛΦΕ μου. Δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις τον κύκλο της ζωής...'.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline ο Κώστας Σχοινιού έχασε τον μεγάλο του αδελφό, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Λονδίνου, όπου ζούσε με την οικογένειά του.

Το περιβάλλον του Κώστα Σχοινιού μιλά για ανείπωτη θλίψη του μεγάλου μας ηθοποιού, αφού ο αδελφός του Κώστα Σχοινιού πάλεψε μόλις ένα μήνα με τον καρκίνο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE