Βαρύ το πένθος για τον Κώστα Σχοινιού - 'Έσβησε' μέσα σε έναν μήνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βαρύ το πένθος για τον Κώστα Σχοινιού - 'Έσβησε' μέσα σε έναν μήνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύσκολες ώρες περνά ο Κώστας Σχοινιού, ο οποίος έχασε το αγαπημένο του πρόσωπο.

Την Τρίτη (31/7) ο Κώστας Σχοινιού δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια πολύ δυσάρεστη είδηση. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός με ένα post κοινοποίησε τον θάνατο του αδελφού του: 'Καλό ταξίδι #ΑΔΕΛΦΕ μου. Δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις τον κύκλο της ζωής...'.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline ο Κώστας Σχοινιού έχασε τον μεγάλο του αδελφό, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Λονδίνου, όπου ζούσε με την οικογένειά του.

Το περιβάλλον του Κώστα Σχοινιού μιλά για ανείπωτη θλίψη του μεγάλου μας ηθοποιού, αφού ο αδελφός του Κώστα Σχοινιού πάλεψε μόλις ένα μήνα με τον καρκίνο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

Οι σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, οι σχέσεις της Κυπριακής Κυβέρνησης με την Ελληνική Κυβέρνηση και η σχέση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.