ΛΕΜΕΣΟΣ: Εργασίες της ΑΗΚ στον αυτοκινητόδρομο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εργασίες της ΑΗΚ στον αυτοκινητόδρομο

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 1 Αυγούστου,  μεταξύ των ωρών 8.30 π.μ. – 4 μ.μ, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά την αερογέφυρα Μονής, θα διεξάγονται εργασίες από την Α.Η.Κ.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος μέχρι 500μ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας ή/και σε συνδυασμό με ολιγόλεπτες διακοπές της κυκλοφορίας από την Αστυνομία.

To Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 1 Αυγούστου – 20 Αυγούστου, η κεντρική πλατεία της κοινότητας Κάτω Πύργου από τη διασταύρωση της λεωφ. Νικολάου Παπαγεωργίου με την οδό Χριστόδουλου Αγαπίου θα παραμένει κλειστή λόγω διεξαγωγής εκδηλώσεων από το Κοινοτικό Συμβούλιο Κάτω Πύργου, ως ακολούθως:

  • Την Παρασκευή, 3/8/2018, από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 02:00 το πρωί της επόμενης ημέρας (4/8/2018)
  • Στις 7/8/2018 και την περίοδο 16/8/2018 – 18/8/2018, η πλατεία θα είναι κλειστή από την είσοδο του Δημοτικού Σχολείου μέχρι τη διασταύρωση της λεωφ. Νικ. Παπαγεωργίου με την οδό Χρ. Αγαπίου από τις 15:00 μέχρι τις 06:00 το πρωί της επομένης ημέρας.
  • Την περίοδο  1/8/2018 – 20/8/2018, μεταξύ των ωρών 18:00 – 24:00 τα μεσάνυχτα το αργότερο, θα γίνεται πεζοδρομοποίηση της πλατείας μεταξύ της λεωφ. Νικολάου Παπαγεωργίου και της οδού Χριστόδουλου Αγαπίου.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία  που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας “www.traffic4cyprus.org.cy” στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE