Οι πρώτες δηλώσεις του Κουινέλη για την κόρη του

Οι πρώτες δηλώσεις του Κουινέλη για την κόρη του

Μιλά για πρώτη φορά ο σύντροφος της Ήβης Αδάμου για την μόλις λίγων ημερών κορούλα του. 

O Μιχάλης Κουϊνέλης θα επιστρέψει, όπως, είναι γνωστό, από τη νέα σεζόν στην τηλεόραση, σε έναν ρόλο γνώριμο, αφού θα βρίσκεται στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής του ολοκαίνουργιου, μουσικού talent show του Epsilon, La Banda!

O γνωστός καλλιτέχνης, που πριν από ενάμιση μήνα έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, μίλησε στην κάμερα του Splash για το νέο μουσικό talent show που θα συμμετέχει, αλλά και για την ενάμιση μηνός κορούλα του.

«Η μπέμπα μου νομίζω ότι θα με βλέπει. Τώρα έχει αρχίσει να βλέπει. Όχι τελείως αλλά ναι. Το θέμα δεν είναι εκεί. Το θέμα είναι να αρχίσει να με αναγνωρίζει. Ακόμη είναι νωρίς», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Κουϊνέλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE