Η τούρτα του Μερκή δια χειρός Άντρεας Κυριάκου

Η τούρτα του Μερκή δια χειρός Άντρεας Κυριάκου

Και μπορεί η Άντρεα Κυριάκου να μην μπήκε στην κουζίνα για να φτιάξει την τούρτα του Μερκή, αλλά σίγουρα αυτή την παρήγγειλε. 

Την Δευτέρα, 30 Ιουλίου, ο Γιώργος Μερκής είχε γενέθλια και η Άντρεα Κυριάκου φρόντισε να σβήσει τα 34 του κεράκια. 

Κι ενώ το λαμπερό ζευγάρι της κυπριακής showbiz βρισκόταν με φίλους σε νυχτερινό μαγαζί, 'έσκασε μύτη' μια τούρτα με τον αριθμό 34. 

Φυσικά στην τούρτα δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά στο πρώτο τους παιδάκι από την Άντρεα Κυριάκου

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν η τούρτα έγραφε: "Happy Birthday! Best daddy to be".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE