Η τούρτα του Μερκή δια χειρός Άντρεας Κυριάκου

Η τούρτα του Μερκή δια χειρός Άντρεας Κυριάκου

Και μπορεί η Άντρεα Κυριάκου να μην μπήκε στην κουζίνα για να φτιάξει την τούρτα του Μερκή, αλλά σίγουρα αυτή την παρήγγειλε. 

Την Δευτέρα, 30 Ιουλίου, ο Γιώργος Μερκής είχε γενέθλια και η Άντρεα Κυριάκου φρόντισε να σβήσει τα 34 του κεράκια. 

Κι ενώ το λαμπερό ζευγάρι της κυπριακής showbiz βρισκόταν με φίλους σε νυχτερινό μαγαζί, 'έσκασε μύτη' μια τούρτα με τον αριθμό 34. 

Φυσικά στην τούρτα δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά στο πρώτο τους παιδάκι από την Άντρεα Κυριάκου

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν η τούρτα έγραφε: "Happy Birthday! Best daddy to be".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE