ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: 29χρονος εντοπίστηκε να πωλεί την 'μόδα εποχής'

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: 29χρονος εντοπίστηκε να πωλεί την 'μόδα εποχής'

Μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου εντόπισαν αργά το βράδυ της Δευτέρας (30/7), άνδρα ηλικίας 29 χρόνων, να πωλεί παράνομα υποξείδιο του αζώτου (laughing gas).

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος, εντοπίστηκε γύρω στις 11.40μ.μ., σε υποστατικό της Αγίας Νάπας, να έχει στην κατοχή του ένα μεταλλικό κάνιστρο που περιείχε υποξείδιο του αζώτου (laughing gas), 16 αμπούλες και το χρηματικό ποσό των πέντε ευρώ.

Τα πιο πάνω παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ενώ ο 29χρονος, μαζί με τον 53χρονο ιδιοκτήτη του υποστατικού, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος συνεχίζει την ανοδική της πορεία» - Αναβάθμιση της προοπτικής από τη DBRS

ΠτΔ: «Η Κύπρος συνεχίζει την ανοδική της πορεία» - Αναβάθμιση της προοπτικής από τη DBRS

Σε θετική από σταθερή αναθεώρησε την προοπτική της Κυπριακής Δημοκρατίας ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Morningstar DBRS, διατηρώντας παράλληλα την πιστοληπτική αξιολόγηση της χώρας στη βαθμίδα «A».

BEST OF TOTHEMAONLINE