Tρία παιδιά βρήκαν πορτοφόλι με 700 δολάρια και το επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη του

Tρία παιδιά βρήκαν πορτοφόλι με 700 δολάρια και το επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη του

Tρία παιδάκια έκαναν το αυτονόητο. Όταν βρήκαν ένα πορτοφόλι με μεγάλο χρηματικό ποσό, έψαξαν τον ιδιοκτήτη του και το παρέδωσαν.

Τέτοιες κινήσεις σε κάνουν να αισιοδοξείς. Στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών τρία παιδάκια θα μπορούσαν να γίνουν κατά 700 δολάρια πλουσιότερα.

Τι να τα κάνεις τα λεφτά όμως σε αυτή την ηλικία; Όταν βρήκαν το πορτοφόλι πεσμένο δίπλα σε ένα αμάξι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν ήταν να το επιστρέψουν στον ιδιοκτήτη του.

«Βρήκαμε το πορτοφόλι πεσμένο έξω από το αυτοκίνητο και σκεφτήκαμε να σου το φέρουμε», είπαν τα πιτσιρίκια όταν χτύπησαν την πόρτα του άνδρα που το είχε χάσει.

Εκείνη τη στιγμή δεν βρισκόταν κανείς στο σπίτι κι απλά άφησαν το πορτοφόλι σε ασφαλές μέρος.

Ο άνδρας φρόντισε να ευχαριστήσει τα παιδάκια για την καλή τους πράξη και ελπίζει να παραδειγματιστούν πολλοί από αυτή την πράξη.

 

Από Gazzeta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE