ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απέδρασε από την Αθαλάσσα και πρόλαβε να… εγκληματήσει –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απέδρασε από την Αθαλάσσα και πρόλαβε να… εγκληματήσει –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όχι μόνο απέδρασε, αλλά πρόλαβε να διαπράξει και ληστεία…

Ο λόγος για 19χρονο υπόδικο, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής (29/07) και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 18:00 απέδρασε από τις εγκαταστάσεις των υπηρεσιών ψυχικής υγείας στην Αθαλάσσα, όπου νοσηλευόταν από τις 27 Ιουλίου.

Ο 19χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ώρες μετά την απόδρασή του έκλεψε από την περιοχή Φανερωμένης –στο κέντρο της Λευκωσίας- σκούτερ.

Μετά από μαρτυρία που δόθηκε στην Αστυνομία για την κλοπή του σκούτερ, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης του αδικήματος ήταν ο 19χρονος.

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία του 19χρονου, ο οποίος καταζητείται. Πρόκειται για τον Hussain Hajaleh, 19 ετών, από τη Συρία, εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση απόδρασης που διαρπάχθηκε την Κυριακή 29 Ιουλίου, 2018.

Ο 19χρονος έχει ύψος περίπου 1.65μ., με κοντά μαλλιά και μούσι και φορούσε άσπρη φανέλα με σχέδιο σκύλου.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Λατσιών στο τηλέφωνο 22607300, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE