Αλληλεγγύη: Επανέναρξη με βάση το Κράνς Μοντανά οδηγεί σε μη βιώσιμη λύση'

Αλληλεγγύη: Επανέναρξη με βάση το Κράνς Μοντανά οδηγεί σε μη βιώσιμη λύση'

Η Αλληλεγγύη διαφωνεί με επανέναρξη συνομιλιών με αφετηρία το Κρανς Μοντανά, λέει ο Πόλυς Παλλήκαρος.

Το Κίνημα Αλληλεγγύη στη σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κατέθεσε τη διαφωνία του στο να επαναρχίσουν οι συνομιλίες από εκεί που έμειναν στο Κρανς Μοντανά, δήλωσε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Κινήματος, Πόλυς Παλλήκαρος.

«Για εμάς επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο που έμειναν στο Κρανς Μοντανά, οδηγεί σε μια μη βιώσιμη λύση του κυπριακού προβλήματος», είπε ο κ. Παλλήκαρος.

Πρόσθεσε ότι «θα στηρίξουμε, ωστόσο, τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, στη θέση του να μην δεχθεί χρονοδιαγράμματα στις διαδικασίες επίλυσης του Κυπριακού, κάτι που για εμάς αποτελεί κόκκινη γραμμή».

Για τα θέματα Ενέργειας ο κ. Παλλήκαρος είπε ότι «έχουμε τύχει ενημέρωσης από τον Υπουργό Ενέργειας για διάφορα ζητήματα σε σχέση με την ΑΟΖ και τα ενεργειακά».

Ανέφερε ότι «η απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι να συναντηθούν τα κοινοβουλευτικά κόμματα μαζί με τους τεχνοκράτες τους, με τον Υπουργό Ενέργειας, για μια πιο λεπτομερή ενημέρωση».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.