Μάθημα για το που βάζουμε «ΜΠΑΜ»…

Μάθημα για το που βάζουμε «ΜΠΑΜ»…

Φεύγει ο Γάλλος επιθετικός Νταβίτ Ν’ Γκονγκ από την Πάφο. Δεν έπεισε στη διάρκεια των προπονήσεων που έκανε με την ομάδα, ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Είναι ξεκάθαρο μέσα από το βιογραφικό του (ΔΕΙΤΕ το ΕΔΩ), πόσο φθίνουσα ήταν η πορεία της καριέρας του, κατά τα τελευταία χρόνια. 

Όταν έγινε γνωστό ότι ο Γάλλος ξεκίνησε προπονήσεις με την Πάφο, χρησιμοποιήθηκε σε τίτλους η λέξη «μπάμ». Και από τη δική μας σελίδα, για να μην βγάζουμε την ουρά μας απ έξω. 

Απλώς είναι ένα καλό «μάθημα» η εξέλιξη της περίπτωσης του Ν’ Γκονγκ, ότι πρέπει να προσέχουμε λίγο με το «πομπάρισμα» μερικών μετεγγραφών. Θέλουμε όλοι να «πουλήσουμε», αλλά μερικές φορές τα βλήματα «πέφτουν» επάνω μας. 

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE