Ρίγος προκαλούν οι αναρτήσεις των επώνυμων φίλων της Χρύσας Σπηλιώτη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ρίγος προκαλούν οι αναρτήσεις των επώνυμων φίλων της Χρύσας Σπηλιώτη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την Κυριακή (29/7) ταυτοποιήθηκε η σορός της Χρύσας Σπηλιώτη και οι αναρτήσεις των φίλων της ηθοποιών, Σπύρου Μπιμίλα και Αννέτας Παπαθανασίου προκαλούν ρίγος συγκίνησης. 

Ταυτοποιήθηκε η σορός της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη, η οποία ήταν στην λίστα των αγνοουμένων από τη Δευτέρα 23 Ιουλίου όπου ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.

Την ανακοίνωση έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού η κολλητή της φίλη και ηθοποιός Αννέτα Παπαθανασίου.

Η ηθοποιός χαρακτηριστικά έγραψε: “Αγαπημένοι μου φίλοι σήμερα η εδώ και 32 χρόνια κολλητή μου φίλη, Χρύσα Σπηλιώτη ταυτοποιήθηκε και είναι πια επίσημα νεκρή”.

 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ήταν και εκείνος ανάμεσα σε αυτούς που αγωνιούσαν για την αγαπημένη του φίλη και συνάδελφο Χρύσα Σπηλιώτη.

Το βράδυ της Κυριακής θέλησε να την αποχαιρετήσει μέσω μίας συγκινητικής ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram, λέγοντάς της μεταξύ άλλων πόσο πολύ την αγαπά.

Τα λόγια του δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο:

«Αντίο αγαπημένη μου Χρύσα για πάντα.. Πόσο άδικα κ πόσο νωρίς χωριζόμαστε... Χάθηκες μαζι με τόσους άλλους Έλληνες τόσο απάνθρωπα... Σ ευχαριστώ για την αγάπη και για την φιλία σου χρυσό μας κορίτσι....θα σου ξανατραγουδήσω το τραγούδι που σου λεγα στην Θαυμαστή Μπαλωματού του Λόρκα πριν 38 χρόνια... Πεταλούδα μικρή πεταλούδα χρυσή τι ψηλά που πετάς κι από κει μ’ αγαπάς.... κι ετσι έγινε... πέταξες ψηλά... Σ’ αγαπωωωω», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Καρατζιάς:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση, ανέφερε ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ στην Κίπρις ποστασί όταν κλήθηκε να σχολιάσει είδηση πως υπάρχουν νέα μέτρα από την ΚΔ στα σημεία διέλευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE