Ο άλλοτε παρτενέρ του Μέσι κοιτάζει Κυπριακές ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο άλλοτε παρτενέρ του Μέσι κοιτάζει Κυπριακές ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Υπήρξε μία εποχή που επικρατούσε τρέλα με τη Masia και τους παίκτες που έβγαζε. Έκαναν το ντεμπούτο τους ο ένας μετά τον άλλο και γράφονταν διθύραμβοι. Κάτι τέτοιο έγινε και με τον Ισάακ Κουένκα.

Ωστόσο, ο 27χρονος ήταν στην κατηγορία εκείνων που δε δικαίωσαν τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί. Δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο σε Άγιαξ και Μπαρτσελόνα, δεν έπεισε στην Μπούρσασπορ, είχε μία συμπαθητική χρονιά στη Γρανάδα και πέρυσι έφτασε να παίξει στο Ισραήλ με τη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ο άλλοτε παρτενέρ του Λιονέλ Μέσι έφτασε να προτείνεται και σε ομάδες της Super League αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, εισέπραξε αρνητικές απαντήσεις και έχει ρίξει τώρα τα δίχτυα του στην Κύπρο, όπως αποκαλύπτει η στήλη των παρασκηνίων της έντυπης έκδοσης του Sportime. Να δούμε, θα τα καταφέρει;

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE