ΑΤΤΙΚΗ: Προσέκρουσε πλοίο με 215 επιβάτες στο λιμάνι της Ραφήνας

ΑΤΤΙΚΗ: Προσέκρουσε πλοίο με 215 επιβάτες στο λιμάνι της Ραφήνας

Στο λιμενοβραχίονα, στο λιμάνι της Ραφήνας, προσέκρουσε το πρωί της Δευτέρας (30/7) το επιβατηγό οχηματαγωγό επιβατηγό καταμαράν FLYING CAT 4 με 215 επιβάτες, χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός ή εισροή υδάτων στο πλοίο.

Το καταμαράν είχε αναχωρήσει από το λιμάνι της Ραφήνας με προορισμό τα νησιά Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Ιο, Σίκινο, Φολέγανδρο, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το λιμενικό σώμα η πρόσκρουσή του οφείλεται πιθανότατα από βλάβη στο πηδάλιό του.

Όπως μεταδίδουν ελλαδικά ΜΜΕ, στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν τέσσερα πλωτά του λιμενικού προκειμένου να παραλάβουν τους επιβάτες και να τους αποβιβάσουν στο λιμάνι της Ραφήνας, ενώ στο σημείο αναμένονται άλλα τρία σκάφη του λιμενικού.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό -  Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού