ΠΑΦΟΣ: 56χρονος απέναντι στον νόμο – Ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονης

ΠΑΦΟΣ: 56χρονος απέναντι στον νόμο – Ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονης

Καταγγελία μητέρας ανήλικου κοριτσιού οδήγησε σε σύλληψη 56χρονου στις 16 Ιουνίου στην Πάφο.

Τη Δευτέρα (30/7), ο 56χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Κακουργιοδικείου σε απευθείας δίκη ως ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η μητέρα, την ενημέρωσε η 15χρονη κόρης για άσεμνες ενέργειες του 56χρονου εις βάρος της, όταν μετέβη στο σπίτι του για παιχνίδι με το επίσης ανήλικο παιδί του.

Σύμφωνα με τη Ντόρα Χριστοδούλου («Ο Φιλελεύθερος»), η μητέρα έκανε την καταγγελία στην ΑΔΕ Πάφου και ο 56χρονος παραμένει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Αν περίμενε κανείς ότι ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, θα έκλεινε τη θητεία του με αυτοκριτική και ειλικρινή απολογισμό, διαψεύστηκε. Αντιθέτως, ο απερχόμενος αξιωματούχος επέλεξε να αποχωρήσει με δηλώσεις που προκάλεσαν αμηχανία, δυσαρέσκεια και εύλογες αντιδράσεις στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE