ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Διασωληνωμένος ο 24χρονος – Οι συνθήκες της βιαιότατης σύγκρουσης

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Διασωληνωμένος ο 24χρονος – Οι συνθήκες της βιαιότατης σύγκρουσης

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ο 24χρονος μοτοσικλετιστής που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό το βράδυ του Σαββάτου (28/7).

Η σύγκρουση συνέβη στην οδό Αγίας Φυλάξεως λίγο μετά τις 22:00, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε με συνεπιβάτη 27χρονο συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 61χρονη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 61χρονη επιχείρησε δεξιά στροφή, ενώ η μοτοσικλέτα κινείτο βόρεια.

Η σύγκρουση ήταν πλαγιομετωπική και βιαιότατη, ενώ οι επιβάτες της μοτοσικλέτας δεν φορούσαν κράνη ασφαλείας.

Ο 24χρονος υπέστη σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση, με υπαραχνοειδή αιμορραγία, επισκληρίδιο αιμάτωμα, πολλαπλά κατάγματα κρανίου και κατάγματα στο αριστερό πόδι και το δεξί χέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υποδέχθηκαν με στρατιωτικές τιμές τον ΠτΔ στον Λίβανο - Ακολουθούν διευρυμένες συνομιλίες

Υποδέχθηκαν με στρατιωτικές τιμές τον ΠτΔ στον Λίβανο - Ακολουθούν διευρυμένες συνομιλίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε σήμερα στις 11.30πμ, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Βηρυτό, όπου τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Λιβάνου κ. Τζοζέφ Αούν, ενώ στρατιωτικό άγημα απέδιδε τιμές.

BEST OF TOTHEMAONLINE