«Σπόντες» του Μουρίνιο για τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ!

«Σπόντες» του Μουρίνιο για τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν έξαλλος μετά την βαριά ακόμα και για φιλικό ήττα από την Λίβερπουλ με 4-1 στο Μίσιγκαν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «Κόκκινων Διαβόλων» Ζοσέ Μουρίνιο ήταν φανερά εκνευρισμένος, μετά την ήττα από την Λίβερπουλ με 4-1 και έριξε μερικές «σπόντες» στη διοίκηση του συλλόγου για τις καθυστερήσεις στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

«Ξεκινήσαμε το ματς με πολλούς παίκτες που δεν θα είναι στο ρόστερ στις 9 Αυγούστου. Αυτό δεν είναι το δικό μου ρόστερ, ούτε καν το μισό, ούτε καν το 30%», ήταν τα λόγια του έμπειρου προπονητή που έχει ζητήσει μεταγραφές όμως η διοίκηση της Γιουνάιτεντ δεν φαίνεται να… βιάζεται.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.