«Κουλούρια» στο φιλικό με τη Ξάνθη, θέλει ακόμα δουλειά

«Κουλούρια» στο φιλικό με τη Ξάνθη, θέλει ακόμα δουλειά

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το απογευματινό φιλικό της Νέας Σαλαμίνας με αντίπαλο τη Ξάνθη, που διεξήχθη στη Βουλγαρία.

Οι «ερυθρόλευκοι» της Αμμοχώστου είχαν κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι, όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, ενώ ανασταλτικά τα πήγαν αρκετά καλά για την εποχή.

Έδειξαν όμως ότι χρειάζονται ακόμα πολλή δουλειά…

Ο Ελλαδίτης προπονητής, Σάββας Πουρσαϊτίδης. χρησιμοποίησε τους πιο κάτω ποδοσφαιριστές:

Βεσελόφσκι (46΄ Παπαδόπουλος, 83΄ Ορφέας), Χριστοφίδης (46΄Σεργίου), Ντομίνγκεζ, Χατζηκωνσταντή (75΄ Γκλόμπαρτ), Μιντίκκης, Κορρέια (62΄ Νικολάου), Μαργκάσα (59΄ Κωστή), Νουρ (62΄ Θεοδώρου), Ελουντού (59΄ Σιαθάς), Τιάγκο (60΄ Παύλου), Κίνγκσλεϊ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE